Afbeelding
Foto:

Mechatronic Machinery BV ontwikkelt jouw toekomst

Ysselsteyn | Sinds 1 januari 2017 is Mechatronic Machinery BV gestart aan de Kievitsweg in Ysselsteyn. De ondernemer achter Mechatronic Machinery BV is Miel Spreeuwenberg.

Ik ben begonnen met Mechatronic Machinery BV omdat ik er van houd om concrete productie problemen op te lossen met mijn eigen technische visie en creativiteit! Van jongs af aan heb ik een enorme passie voor techniek en een droom om een eigen bedrijf op te zetten. Door de MBO en HBO opleidingen Mechatronica is deze technische passie doorontwikkeld in de industriële automatisering.

Na mijn opleiding ben ik begonnen bij AAE BV waar ik als 3D tekenaar aan de slag ben gegaan. Al snel mocht ik naar de klant in China om de processen van een machine te optimaliseren. Dit vond ik geweldig en ben er ongeveer 6 maanden geweest. Op de terugweg in het vliegtuig stelde mezelf de vraag: Waarom vind ik het werken in China veel leuker dan het werk op kantoor? Ik kwam er achter dat het werken op locatie veel op het ondernemen lijkt omdat ik daar mijn eigen boontjes moest doppen. Met dat nieuwe inzicht en mijn droom, heb ik Mechatronic Machinery BV opgericht! De kracht van eenvoud, daar geloof ik in. Concepten worden al in vroeg stadium eenvoudig inzichtelijk gemaakt met een 3D schets, simpel met potlood en papier. Hierin staan alle principes zodat de klant precies weet welke richtingen mogelijk zijn. Als iedereen in het concept gelooft wordt het ontwerp 3D getekend en kan deze worden geproduceerd. Ik heb een CNC draaibank om draaiwerk te kunnen maken. Omdat ik zelf onderdelen kan produceren blijf ik scherp op de maakbaarheid van het machineontwerp. Als alle onderdelen gemaakt zijn, wordt de machine geassembleerd. Tijdens assemblage wordt er software geschreven voor de intelligentie van de machine. Wanneer de machine klaar is, wordt deze geplaatst bij de klant. De machine wordt daar geïnstalleerd en ook geoptimaliseerd, zodat het volledig naar behoren functioneert. Het optimaliseren gebeurt samen met de klant. Omdat ik de hele machinebouw van A tot Z in eigen hand heb, is er een enorme tijdswinst.

Nieuwsgierig wat Mechatronic Machinery BV voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op de site: www.mechatronicmachinery.nl of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie zodat we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jou.