Van de Weem kiest voor Euromaster

Venray | Van de Weem Automobielbedrijven is een organisatie met vestigingen in Venray, Boxmeer en Sint Anthonis. Het bedrijf bestaat al bijna 44 jaar en is vanaf dag één officieel merkdealer voor Citroën. Later kwamen hier Nissan en Opel bij. Vanaf 2 oktober 2017 is Van de Weem Venray nóg dynamischer geworden, want alle merken kunnen nu terecht bij het autobedrijf op het Keizersveld in Venray dankzij de samenwerking met Euromaster.

"Mensen die met leaseauto's bij ons kwamen, konden niet altijd bij ons terecht voor hun bandenwissel. Simpelweg omdat wij dat niet mochten doen. Dat is nu verleden tijd. We zijn een franchiseovereenkomst aangegaan met Euromaster zodat we onze klanten optimaler en servicegerichter kunnen bedienen," vertelt eigenaar Hans van de Weem. Een andere doelgroep waar Van de Weem zich op richt is de auto-eigenaar die na een jaar of vijf minder onderhoud meer laat plegen bij een gecertificeerde garage: "Terwijl dit juist zo belangrijk is." Om deze mensen goed van dienst te kunnen zijn, kunnen ook zij tegen concurrerende prijzen onderhoud laten plegen bij Euromaster Van de Weem. "Hiermee waarborgen we continuïteit voor de klant en voor onze bedrijfsvoering."


Gemak voor de klant staat hoog in het vaandel bij Van de Weem en met de samenwerking met Euromaster komt dit nog duidelijker tot uiting. "Bijna alle procedures zijn volledig geautomatiseerd, de klant kan via de webshop van Euromaster zijn banden uitzoeken, een afspraak voor onderhoud inplannen of producten bestellen. Er wordt direct online afgerekend en vervolgens draagt het team van Van de Weem zorg voor de uitvoering. Dit is eenvoudig, overzichtelijk en transparant," zo stelt de bevlogen eigenaar.

Vanaf oktober 2017 kan niemand meer om Euromaster Van de Weem heen dankzij de marketingactiviteiten en kortingsacties van zowel het autobedrijf als Euromaster. "Omgeving Venray was voor Euromaster een 'whitespot', maar met de effort die we nu gezamenlijk zullen steken in mooie activiteiten zal iedereen ons weten te vinden. Zo hebben we voor de maand oktober direct al een mooie actie genaamd Merk van de Maand; bij aankoop van Kleber banden is de montage van de bandenwissel gratis en dat scheelt de klant meteen al 20 euro per band."


Euromaster Van de Weem is en blijft van alle markten thuis; of het nu gaat om de verkoop van een nieuwe auto of een occasion, om schadeherstel of een reparatie, om onderhoud of een APK-keuring. Het deskundige en gemotiveerde team staat altijd voor de klant klaar om iedereen weer op weg te helpen. "Nu we deze nieuwe weg in zijn geslagen nodigen we iedereen uit om (opnieuw) kennis te komen maken; de koffie staat klaar!"