Afbeelding
Foto:

Concert Zangers van St. Frans

Venray | Gemengd jongerenkoor Zangers van Sint Frans geeft zondag 29 oktober een middagconcert in de Paterskerk in Venray.

Het koor zingt onder meer Gloria van Vivaldi onder leiding van dirigent Ad de Vries. Voor de gelegenheid zijn solisten aangetrokken, zowel uit eigen gelederen als van buiten het koor en ook maken enkele oud-koorleden hun rentree. De orkestbegeleiding, behorend bij dit stuk, is in handen van het semiprofessionele orkest Sento Sinfonietta. Verder kan genoten worden van de zang van Kamerkoor Suydt, eveneens onder leiding van Ad de Vries. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.zangersvansintfrans.com of aan de deur. Het concert start om 16.00 uur.


Spaaractie PLUS

Venray | Klanten kunnen vanaf zondag 22 oktober bij PLUS Judith en Guido van Dijck weer sparen voor een gratis boodschappenpakket van 50 euro.

PLUS verwacht dat de spaaractie net zo'n succes wordt als de voorgaande boodschappenpakketacties. Hoe werkt de boodschappenactie van PLUS? Van zondag 22 oktober tot en met zaterdag 27 januari 2018 ontvangen klanten van PLUS Judith en Guido van Dijck bij iedere tien euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten een gratis spaarzegel. Met 75 zegels is de spaarkaart vol en kan deze aan de kassa verzilverd worden voor een gratis boodschappenpakket, met 21 verschillende producten.