Afbeelding
Foto:

Geslaagd tennistoernooi

Overloon | Zonovergoten terrassen en volle parkeerterreinen vormden zondag het decor van de finales van het tennistoernooi in Overloon.

Op het terras van tennisclub Loonse Duinen vond uiteindelijk de prijsuitreiking plaats van het regionale herfsttoernooi. Ook hier klonken vrolijke klanken op een vol terras als ontlading van een spannend toernooi. Een week lang was het weer gezelligheid troef op sportpark De Raaij. Prachtig weer en veel mooie wedstrijden in acht verschillende categorieën. Bijna honderd deelnemers genoten weer van de sportieve en ontspannen sfeer, die het toernooi elk jaar kenmerkt.

Op de foto de finalisten van een geslaagd tennistoernooi.


Osteoporose

Venlo | VieCuri Medisch Centrum en de Osteoporose Vereniging houden op woensdag 1 november van 18.30 tot 21.30 uur een informatiebijeenkomst over Osteoporose.

Prof. Dr. Van den Bergh, internist-endocrinoloog in VieCuri geeft aan de hand van praktijkvoorbeelden, inzicht in de diagnostiek, behandeling en ondersteuning van de patiënt met Osteoporose, Osteopenie en fracturen. De bijeenkomst vindt plaats in VieCuri Venlo. Aanmelden kan via www.osteoporosevereniging.nl/agenda.