Kiender liedjesfestival

Venray | Carnavalsvereniging De Pielhaas in Venray houdt op zondag 26 november in samenwerking met De Hazekeutel voor de zevende keer het Kienderliedjesfestival.

Het KLF in 2016

Alle kinderen van de basisschoolgroepen 3 tot en met 8 uit de hele gemeente mogen de strijd met elkaar aangaan als eenling, duo, groepje of zelfs met de hele klas. Wie een echte carnavalsgek is is welkom om aan dit festival deel te nemen en misschien zelfs een plekje op de kinder-cd te veroveren. Op zaterdag 21 oktober moeten alle liedjes, teksten en muziek binnen zijn. Inschrijven kan via e-mail kemissie-kienderliedje@pielhaas.nl.

Bandjesmiddag

Leunen | In de Baank in Leunen spelen zondag 22 oktober Teachers on Tour en Ten50Two.

Teachers on Tour is een veelzijdige band bestaande uit louter docenten. Ze treden op in het hele land bij diverse gelegenheden en spelen muziek die hen aanspreekt en die varieert van rock, blues, 60- 70-er jaren muziek tot unplugged. De sologitarist van de Frank Boeijen band speelt ook in deze band. Ten50Two gaat voor de eerste keer optreden in de eigen regio. De band is ontstaan uit de feestband Aacht vur Elluf uit Oostrum. De middag duurt van 14.00 tot 18.00 uur en de entree is gratis.