F1rstman op Zomaarpop in Oirlo.
F1rstman op Zomaarpop in Oirlo. Foto: Tim Schoeber.

32e editie Zomaarpop succes

Oirlo | De 32e editie van Zomaarpop in Oirlo was afgelopen weekend een succes.

Het tweedaags evenement in OJC Watjang werd twee dagen goed bezocht. Bezoekers konden genieten van meer dan twintig acts verdeeld over drie podia. Op de vrijdag trapte de regionale band Andy and the Antichrist uit Horst af. Later deze avond zorgde F1rstman voor een nog groter feestje met hits als Round & Round samen met Lil Kleine en Overal. Verder verzorgde The Village voor een gezellig Spaans tintje.

Stanley Smokes zorgde voor een verrassend optreden op de mainstage. Op ditzelfde podium maakte Los Paja Brava alle verwachtingen waar. Dj Captital Candy zorgde voor het slotakkoord in een volle soos-stage.

"Het succes van de 32e editie is een goede motivatie voor de vrijwilligers om volgend jaar weer een mooi festival neer te zetten", zegt Laurens Hellegers, voorzitter van het Zomaarpop festival in Oirlo. Volgend jaar zal Zomaarpop wederom plaatsvinden op de vrijdag en zaterdag in het traditionele weekend, respectievelijk op 12 en 13 oktober.

Alle foto's zijn te vinden op www.zomaarpop.nl of op de Facebookpagina.

Peel en Maas TV was vrijdagavond in het Venrayse kerkdorp te gast bij Zomaarpop.

Cameraman Rikus en Brücke en verslaggeefster Claire van der Zanden maakten een sfeerverslag van de avond. Beelden zijn te zien via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van Peel en Maas TV.