Jeugdthriller

Venray | In Schouwburg Venray is op donderdag 2 november om 20.15 uur de nieuwe Nederlandse thrillermusical Shock, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Mel Wallis de Vries te zien.

De cast bestaat uit onder andere Britt Scholte en Priscilla Knetemann. De thrillermusical gaat over een tienermeisje dat verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, telefoon en bebloede jas worden gevonden. Maanden later pakken haar vriendinnen hun leven weer op, maar dan komt de moordenaar terug. Onder grote spanning proberen de vriendinnen te overleven. Voordat de voorstelling begint is er in het theater een covermodelwedstrijd, waarbij bezoekers kans maken om op de cover te komen van het nieuwe boek van Wallis de Vries.

The Embrassibles

Vierlingsbeek | The Embrassibles viert op zaterdag 18 november het tienjarig bestaan in zalencomplex Concordia in Vierlingsbeek.

Sinds de oprichting in 2007 mixt deze band jazz, funk en soul op een eigen wijze door elkaar. Denk daarbij aan een mix tussen Kyteman en Coolio. De avond staat ook in het teken van muzikale hoogtepunten uit tien jaar optredens in binnen- en buitenland. Daarnaast laat de band ook nieuw werk horen. Als feestelijke ondersteuning speelt coverband Ten50Two. De deuren gaan open om 20.00 uur.