Oker

Overloon | Zang & theatergroep Oker presenteert op zondag 18 maart 2018 nog een keer de jubileumshow Het Pentagram Mysterie in Schouwburg Venray.

Kaarten hiervoor zijn te bestellen via de website van de schouwburg www.schouwburgvenray.nl. Op zaterdag 18 november is de grote Oker reünie bij Partycentrum Bos, aanvang 20.30 uur. Iedereen die ooit tijdens het 50-jarig bestaan lid is geweest van Jongerenkerk/jongerenkoor Overloon, Young Sound, Zang & theatergroep Oker of heeft meegewerkt in welke vorm is welkom.

Aanmelden kan tot 18 oktober. Kijk ook op www.oker-overloon.nl.

De kat in de kelder

Ysselsteyn | Toneelvereniging Crescendo uit Ysselsteyn brengt op zaterdag 11 en vrijdag 17 november het toneelstuk De kat in de kelder op de bühne van De Smelehof in Ysselsteyn.

Op zondag 19 november wordt het stuk opgevoerd in Schouwburg Venray. De kat in de kelder is een hilarische klucht van Pol Anrys onder regie van Anita Rongen-Derks met hulp van regieassistent Desi Latscha. De spelers zijn Geert Craenmehr, Astrid Michels, Noël Michels, Petra Janssen, Kelly Drabbels, Judith Gevers, Willem Rongen, Saskia van Well en Ger van Well.

Kaartjes zijn beschikbaar via www.crescendoysselsteyn.nl en www.schouwburgvenray.nl.