Afbeelding
Foto:

Magazijnverkoop Berden Mode

Venray | Komende zondag opent Berden Mode Venray weer een tijdelijke winkel in het voormalige van Oorschot-pand in de Grotestraat. Dit pand is al eerder door Berden gebruikt voor zijn traditionele magazijnverkoop.

"De laatste maanden worden er in Venray meerdere nieuwe winkels en formules geopend", zegt Roland Bloemen, eigenaar van Berden Mode Venray. "Met de laatste maand zelfs acht nieuwe winkels zie je die positieve richting eens te meer. Het consumentenvertrouwen is flink gestegen en dat zie je terug in de winkelstraat. Behalve in de bezoekersaantallen, zien we het ook terug in herkomst van onze klanten. Klanten komen van verder weg en zijn dus bereid verder te rijden om uiteindelijk in Venray te komen winkelen."

Roland Bloemen vormt samen met zijn zus, Monique Stevens, al heel wat jaren de directie van Berden Mode Venray.

"Die samenwerking verloopt heel soepel en vaak hebben we al aan een half woord genoeg", vertelt Monique. "Er is niks mooier dan samen te kunnen werken met iemand die zo dicht bij je staat. Samen met ons topteam hebben we dan ook weer een leuke magazijnverkoop klaarstaan!"

De opening van de tijdelijke winkel van Berden is zondag 15 oktober om 12.00 uur. In deze winkel wordt kleding van voorgaand seizoen met 50-70% korting verkocht. De normale winkel is zondag 15 oktober ook van 12.00-17.00 geopend. Hier ontvangen de bezoekers deze dag over hun aankopen dubbele spaarpunten.