Lake Valley knokt naar eerste zege

Lake Valley-ZV Weert: 5-4 (3-3). Doelpunten Lake valley: Khalid Hlimi (2), Samir el Ghoul (3).

Venray | Lake Valley behaalde maandagavond zijn eerste overwinning. In sporthal de Weert knokte het team zich naar de zege en won met 5-4 van ZV Weert. Zo kon in de derde wedstrijd in de hoofdklasse eindelijk afscheid genomen worden van de nul punten en van de laatste plaats. Het team staat nu achtste in de nog prille competitie.

Vrijwel de gehele wedstrijd keek Lake Valley tegen een kleine achterstand aan. De tegenstander uit Weert had enkele zeer technisch begaafde spelers in het team, die moeilijk te stoppen waren. Na een goede eerste helft, waarin Lake Valley stug verdedigde en gevaarlijk counterde, stond het 3-3. In de tweede helft hetzelfde beeld. Tot enkele minuten voor tijd. Bij een 3-4 voorsprong van ZV Weert sloeg de vlam in de pan. Lake Valley scoorde twee keer en stond op voorsprong. De laatste twee minuten moest het team nog doorbrengen met een man minder na een gele kaart. Er werd keihard geknokt en de overwinning binnengehaald.

Khalid Hlimi maakte zijn rentree met twee doelpunten en grote man bij de thuisclub was aanvoerder Samir el Ghoul die drie keer scoorde!