Uit handen van Theo Klabbers mocht Sien Manders de publieksprijs in ontvangst nemen.
Uit handen van Theo Klabbers mocht Sien Manders de publieksprijs in ontvangst nemen. Foto: Tom Streutjes

Publieksprijs voor Sien

Venray | Sien Manders uit Venray is winnaar geworden van de publieksprijs van de voor het vijftiende jaar op rij gehouden fotowedstrijd van Dom Melskens en nieuwsblad Peel en Maas in Venray.

Manders mocht uit handen van Theo Klabbers van de Venrayse fotospeciaalzaak een Canon-fotoprinter ter waarde van 169 euro in ontvangst nemen. Het publiek bepaalde ook dit jaar de winnaar door op de Facebookpagina van Foto Dom Melskens een van de tien genomineerde foto's te liken. De foto van Sien kreeg maar liefst 218 likes en liet daarmee de nummer twee met 104 likes op gepaste afstand achter zich. De tien genomineerde foto's werden door meer dan 700 bezoekers van de Facebookpagina van Foto Dom Melskens beoordeeld.

De fotowedstrijd wordt zoals ieder jaar afgesloten met de uitreiking van de vakjuryprijs. Theo Klabbers van Dom Melskens en fotograaf/journalist Henk Lammen van Peel en Maas buigen zich nog een keer over alle ingezonden foto's om uiteindelijk te bepalen wie de mooiste vakantiefoto van 2017 heeft gemaakt. De winnaar ontvangt de hoofdprijs, een verrekijker ter waarde van 300 euro. "Uiteraard dingen ook de vier weekwinnaars, evenals de winnaar van de publieksprijs, mee naar de hoofdprijs. Het kan dus zo maar zijn dat een van de inzenders dit jaar twee keer in de prijzen valt", aldus Theo Klabbers van Dom Melskens. Een ding is in ieder geval zeker. "Volgend jaar is er weer een fotowedstrijd. De populariteit blijft onverminderd groot. Reden genoeg om door te gaan."