Lou van Kempen op schot voor BVV'27

BVV'27-Lottum 3-2 (2-1).

Doelpunten: Lou van Kempen (3x).

BLITTERSWIJCK | Door drie treffers van Lou van Kempen won BVV'27 de thuiswedstrijd tegen Lottum met 3-2 in de vijfde klasse E.

De Blitterswijckers herstelden zich zo van de mindere prestatie van een week eerder in Holthees (1-0 verlies). Na twintig minuten viel de openingstreffer. Yilmaz Durgun strandde op de Lottumse doelman waarna Lou van Kempen in de rebound toesloeg: 1-0.

Een kwartier later kwam gaf Gooren een goede voorzet en Lou van Kempen tikte de 2-0 binnen. Vlak voor rust kwam Lottum terug tot 2-1. BVV'27 liet voor de pauze nog enkele kansen onbenut. Tien minuten na rust scoorde Lou van Kempen zijn derde treffer na een voorzet van Joost Wijnhoven: 3-1. Lottum scoorde weer snel de aansluitingstreffer: 3-2.

In het laatste halfuur zakte het spelpeil maar de Blitterswijckers hielden de zege vast.

Voetbalsters Venray verliezen

Venray-Trekvogels: 1-4. Doelpunt Venray: Marieke Janssen.

Venray | In de hoofdklasse leden de voetbalsters van Venray een onverwachte nederlaag tegen hekkensluiter Trekvogels: 1-4. Op sportpark De Wieën keek de thuisploeg al bij rust tegen een 1-2 achterstand aan.

Alleen Marieke Janssen wist voor Venray doeltreffend uit te halen. De gasten liepen na rust uit naar een dankbare zege. Venray creëerde wel genoeg kansen, maar de afwerking liet te wensen over.

Uitzege korfbalsters Merselo

HBSV-Merselo: 8-9 (2-5): Doelpunten Merselo: Angela Litjens scoorde (4), Aniek Martens (2), Lisa Verhoeven, Fleur Claessens en Jacqueline van Meijel.

Merselo | Merselo behaalde in de eerste klasse een fraaie uitzege bij HBSV: 8-9. In de eerste helft was er voor de thuisploeg geen vuiltje aan de lucht: 5-2. Na de pauze liep HBSV verder uit naar 7-2, maar verkeek zich vervolgens op de veerkracht van de gasten.

Merselo knokte voor iedere bal en wist via fraaie combinaties de achterstand alsnog om te buigen in een overwinning.