Maak kennis met tafeltennis

Venray | Tafeltennisvereniging Red Stars start op woensdag 11 oktober van 10.00 tot 11.30 uur voor de derde keer met de Fifty Fit-kennismakingsweken.

Gedurende zes weken kunnen senioren kennis komen maken met tafeltennis voor slechts vijf euro per anderhalf uur durende training. Aanmelden kan via www.redstarsvenray.nl/fifty-fit/ of bij Joop Verblakt via telefoonnummer 06-50829831. De inschrijving sluit op 9 oktober. De lessen worden gegeven in tafeltenniscentrum Red Stars aan de Zuidsingel 2A in Venray.

Verlies Manual

Deurne | De handbalsters van Manual gingen in de tweede klasse onderuit tegen Sprint in Deurne: 20-23. Doelpunten: Joy Jakobs (5), Ankie Billekens (4), Maaike Lipman en Marcia Geurts (beide 3x), Loes van Dijk (2x), Jonna Kessels, Juul Weijs en Annemarie Schütte.

De gasten uit Venray kwamen op achterstand, maar wisten zich in de laatste tien minuten van de eerste helft knap terug te knokken naar 11-11. De insteek voor de tweede helft was duidelijk: snel en samen spelen, vrij lopen en verdedigen als een blok. De eerste twintig minuten waren in het voordeel van Manual, maar tien minuten voor tijd kon de Venrayse ploeg Sprint niet meer bijbenen en pakte de thuisploeg alsnog de zege. Meos is de volgende tegenstander.