Concert Quintella

Leunen | Quintella komt op zondag 29 oktober met de show Cup of Tea naar De Baank in Leunen.

Quintella treedt sinds 2012 succesvol op in Nederland. De zangers Jeroen Verberkt, Nike Derks, Maaike Kamps, Karin Jenneskens en Marjolein Kuenen hebben in een korte tijd hard aan de weg getimmerd. Zo behaalden ze in 2014 grote successen bij de festivals Den Bosch goes a cappella en Amusing Hengelo.

In 2015 zijn ze begonnen aan hun eigen avondvullende show Cup of tea en na de première volgden een aantal shows in verschillende theaters en zalen. In dat jaar werd er ook samengewerkt met Rowen Heze aan het nummer Gebrouwen in Limburg. Dit was voor Quintella wel de kers op de taart in dat jaar. In 2016 is de show Cup of Tea verder uitgewerkt door de groep en zijn er verschillende samenwerkingen met koren en fanfares geweest.

Voor 2017 heeft Quintella de show voorzien van nieuwe nummers en intermezzo's. Quintella wil met deze productie een nog breder publiek kennis laten maken met haar a-cappellamuziek. De vijf vocalisten verleggen deze keer de grenzen van hun stemmen, van zichzelf en hopelijk ook van het publiek. Het kwintet brengt een vocaal concert dat gegarandeerd gaat verrassen.

Van groots en meeslepend, tot klein en intiem. Bekende nummers van onder andere Adele, Christina Aguilera, Frank Sinatra, Jurk en Rowwen Hèze worden van een passend en uniek arrangement voorzien, met een mix van allerlei muziekstijlen als resultaat.

Aanvang 15.00 uur.