Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Carwellness gaat voor formule 2.0

Venray | Het is alweer vijf jaar geleden dat Carwellness, gelegen aan de Maasheseweg, zijn deuren opende voor zijn klanten. Een autowellnessconcept bestaande uit een moderne wasstraat gecombineerd met autopoetsen en klein-schadereparatie was geboren in Venray.

In de afgelopen jaren hebben vele autoliefhebbers uit Venray en verre omstreken de weg naar Carwellness gevonden. "De klanten weten onze hoge kwaliteit en ons serviceniveau zeer te waarderen", aldus eigenaar Pascal van Nisselroy van Carwellness. "Ook het gemaksconcept VIP, de auto van binnen en buiten schoon terwijl je wacht, werd een waar succes. Terwijl de klant geniet van een lekker kopje koffie kan hij zien hoe vakkundig wij zijn of haar auto helemaal schoonmaken."

Volgens Van Nisselroy heeft hij de afgelopen vijf jaar goed naar de wensen van zijn klanten geluisterd. "Zij waren de bron voor nieuwe ideeën en deze wensen en behoeften hebben we dan ook verwerkt in het nieuwe concept, Carwellness 2.0. Met Carwellness 2.0 kunnen we weer vijf jaar voorruit", vertelt Pascal van Nisselroy. "Een nieuwe formule met nog meer kwaliteit en service alsook verbeterde programma's komen terug in onze dienstverlening. Altijd gratis stofzuigen, velgen extra, automatten reinigen tot het bijvullen van de ruitensproeistof is maar een greep uit onze verbeterde concept. Ook heeft de wasstraat en VIP-ruimte een eigentijdse facelift ondergaan, reden genoeg om ons weer eens te bezoeken."

Vanaf 7 oktober zal Carwellness de nieuwe programma's gaan presenteren. "Dit jubileum willen we graag met onze klanten vieren van 7 oktober tot en met 14 oktober. In deze uitgave van Peel en Maas treft u een separate folder aan met al onze jubileumacties", besluit bedrijfsleider Thomas Mulder.