Lottum tikje beter dan Merselo

Merselo-Lottum 4-5 (2-1). Doelpunten Merselo: Angela Litjens (2x), Loes Claessens en Lisa Verhoeven.

Merselo | De korfbalsters van Merselo gingen zondag in de eerste klasse C nipt onderuit tegen Lottum. De gasten wonnen met 4-5 van de thuisploeg, die halverwege het duel met 2-1 leidde. Merselo had veel moeite om tot scoren te komen en zag Lottum in de tweede helft de leiding nemen en de eerste punten van het seizoen pakken. Beide ploegen staan met twee punten uit vijf wedstrijden onder in de eerste klasse C. De doelpunten van Merselo kwamen op naam van Angela Litjens (2x), Loes Claessens en Lisa Verhoeven.

Op zondag 8 oktober gaat Merselo op bezoek bij HBSV. Het duel in Hout-Blerick begint om 12.30 uur.

SVOC'01 scoort te weinig

Odio-SVOC'01 10-5 (3-3). Doelpunten SVOC'01: Maartje Janssen (2x), Linda Claessens, Debbie Wismans en Elien Nabben.

Millingen aan de Rijn | SVOC'01, uitkomend in de overgangsklasse A, ging zondag in Millingen aan de Rijn onderuit tegen Odio: 10-5. De gasten deden zichzelf tekort doordat ze de vele kansen niet wisten te verzilveren. Na een 3-3 ruststand liep de thuisploeg, vooral door een aantal rake afstandsschoten, in de tweede helft uit naar een geflatteerde 10-5 zege.

De doelpunten van SVOC'01 werden gescoord door Maartje Janssen (2x), Linda Claessens, Debbie Wismans en Elien Nabben. SVOC'01 gaat op zondag 8 oktober op bezoek bij Flamingo's, aanvang 13.00 uur.

Punt in Beugen

Achilles - ActiveRooy 3-1. Setstanden: 31-29, 17-25, 25-19 en 25-19.

Beugen | De volleybalsters van ActiveRooy pakten zaterdagavond in Beugen een punt tegen Achilles: 3-1. De eerste set glipte nog uit handen van de derdedivisionist, maar de tweede set werd met overmacht gegrepen. In de derde set nam Achilles het heft in handen. In de vierde set miste ActiveRooy de echte wil om te winnen. Daardoor was het initiatief weer voor de thuisploeg.