Afbeelding
Foto:

Vijftigste achterkleinkind

Castenray | Opa Handrie Classens met zoon Wim, kleindochter Wilma en haar man Ronny Hoeijmakers met achterkleinzoon Tom.

Opa Classens is 96 jaar.

Hij heeft veertien kinderen, 46 kleinkinderen en Tom is zijn vijftigste achterkleinkind.


Trijntje Oosterhuis in schouwburg

Venray | Zangeres Trijntje Oosterhuis is op vrijdag 3 november in Schouwburg Venray met haar eerste Nederlandstalige theatertournee.

De basis voor de voorstelling is haar onlangs verschenen album Leven van de Liefde. Speciaal voor deze tour heeft Oosterhuis zich door bevriende artiesten, muzikanten, tekstdichters en muziekkenners laten inspireren om Nederlandstalige liedjes te (her)ontdekken en tot een avondvullend theaterprogramma te komen. Tijdloze nummers krijgen een nieuw leven, maar ook haar eigen Nederlandstalige hits, zoals De zee, Vlieg met me mee, Nu dat jij er bent en Ken je mij, hebben een plaats in dit programma.

Zoals Oosterhuis zelf zegt: "Liedjes die mij lief zijn, liedjes van alle tijden, liedjes die gezongen en gehoord moeten blijven worden, liedjes die herinneren aan belangrijke momenten in mijn leven, vergeten pareltjes of juist grote hits die ik al jaren op mijn eigen wijze wil zingen." De zoektocht naar Nederlandstalige muziek werkte zo inspirerend dat de zangeres met de beste Nederlandse tekst- en muziekcomponisten aan de slag is gegaan om ook nieuwe nummers te schrijven. Sommige van deze nummers worden gedurende deze tour voor het eerst voor publiek gespeeld. Oosterhuis wordt op het podium bijgestaan door de beste muzikanten.

Voor meer informatie kijk op www.schouwburgvenray.nl.


Winnaars kaartjes

Venray | Kimm van Oijen en Maria Willems uit Oostrum zijn de winnaars van twee kaartjes voor de voorstelling Fien & Teun op woensdag 18 oktober in Schouwburg Venray.

Met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien bij RTL Telekids. Uit de vele goede inzendingen werden Kimm en Maria als winnaars van de lezersactie in Peel en Maas getrokken.