Afbeelding
Foto:

Schitterende Dag van de Ouderen

Venray | In Schouwburg Venray werd zondag de Dag van de Ouderen gevierd.

Op de eerste plaats met een plechtige heilige mis, opgedragen door deken H. Smeets, in de overvolle Petrus Bandenkerk. Daarna moesten de senioren door de drukte van de Singelloop heen naar de schouwburg om er een schitterend programma te beleven. Allereerst was er het optreden van De Trennesetters, die veel zaken uit Venray en de dorpen bezongen.

Dansgroepen van Dizzy Dance toonden wervelende dansen en het zangkoor Confetti sloot af met zeer mooie liederen (zie foto). In de pauze trok de nieuwe wethouder Anne Thielen de winnende lootjes uit een duizendtal nummers. Na afloop was er een gratis drankje voor iedereen en stof tot napraten. Immers, oud-KBO-bestuurder Henk de Klerk was benoemd tot ridder in de Orde van Oranje Nassau. De spontane receptie liep enigszins uit, maar veel ouderen bleven tot het einde.

Foto Ruud Francken.


Optreden Yvonne van Oostrum

Overloon | Yvonne van Oostrum verzorgt op maandag 9 oktober in 't Helder in Overloon een muzikale avond onder de naam Klanken van je Hart, met liederen die het hart raken, gitaarbegeleiding, soms een mantra en soms klanken zingen. De avond begint om 20.00 uur. Aanmelden kan bij 't Helder via e-mail t-helder@ziggo.nl, telefoon (0478)641404, 06-27007511 of via e-mail ditbenikyvonne@gmail.com. Zie ook www.yvonnevanoostrum.nl.