Merselo wint vlak voor tijd in Lottum

Lottum-Merselo 1-2 (1-0).

Doelpunten: Pim Vermunt (strafschop) en Sem Pelzer.

LOTTUM | Merselo won de uitwedstrijd tegen Lottum vlak voor tijd met 1-2 in de vijfde klasse E.

Trainer Marcel Peters kon niet beschikken over Ahmad Qurishi (weekend weg) en Daan Hendriks (werk).

Voor rust was de Lottumse thuisploeg sterker. In de 12e minuut viel uit een vrije trap van buiten de zestien de 1-0. Pim Vermunt had pech toen hij met een afstandschot de lat trof. Tom Michels verscheen na een klein halfuur vrij voor het doel maar hij mikte over.

Nog voor rust ontsnapte Pim Vermunt, die centraal achterin de positie van Qurishi overnam, aan een rode kaart toen hij een doorgebroken Lottumse aanvaller vasthield. Tot ongenoegen van de thuisclub hield arbiter Huebers de kaarten op zak.

Net na pauze werd Tom Michels aangetikt binnen de zestien en de bal ging op de stip. Pim Vermunt schoot raak vanaf elf meter: 1-1. In de slotminuut viel de winnende treffer. Uit een voorzet van Bert Veltrop tikte de ingevallen Sem Pelzer na een scrimmage de 1-2 binnen. Met de maximale score van zes punten uit twee wedstrijden kent Merselo een prima competitiestart.