Afbeelding
Foto:

Nipte zege Jumpers'76

Jumpers'76-Yellow Socks 84-81. Topscorers: Dirk Laurense 29 punten, Peter Hoeijmakers (23), Justin Gommans (13) en Jorik Wulterkens (11).

Venray | In de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen behaalden de basketballers van Jumpers'76 een fraaie zege tegen Yellow Socks uit Bakel. De thuisploeg, gestoken in nieuwe kleding door IQ Wellness Center voor de Chiropractie uit Venray, hield de tweedeklasser in sporthal De Wetteling de punten in eigen huis: 84-81.

De wedstrijd begon stroef met meteen een fout op de doelende Dirk Laurense. Die gaf prima antwoord door beide vrije worpen raak te schieten. In de volgende aanval legde diezelfde Laurense nog een driepunter in de basket. Een gretig spelend Yellow Socks probeerde vervolgens met heel veel energie de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar moest dit bekopen met veel persoonlijke fouten. Het verschil in ervaring tussen beide ploegen betaalde zich uit in het voordeel van Jumpers 76. De basketballers uit Venray bleven netjes hun vrije worpen raak schieten en de vrije man opzoeken in de aanval. Met name de individuele klasse aan Venrayse zijde was van toegevoegde waarde. In de derde set maakte point guard Jorik Wulterkens met twee fraaie driepunters het verschil, terwijl in het laatste kwart de forwards Justin Gommans en Dirk Laurense de voorsprong uitbouwden tot meer dan tien punten. In de slotfase kwamen de gasten nog terug in de wedstrijd, maar met enkele goede scores van Peter Hoeijmakers onder de basket stelde Jumpers'76 de overwinning veilig.

Foto Saskia Hoedemaekers.


Reünie ATV Venray 41 jaar

Venray | Atletiekvereniging Venray bestaat 41 jaar en dat is reden voor enkele oud-atleten om een reünie te houden op zaterdag 7 oktober.

De dag bestaat uit een sportieve middagactiviteit en een feestavond. Het middagprogramma start om 16.00 uur en de feestavond om 18.30 uur. De locatie is de atletiekbaan en kantine in Venray. Elke (oud-)atleet, trainer, vrijwilliger is welkom om herinneringen op te halen. Aanmelden kan via e-mail atv41jaar@gmail.com. Zie voor verdere informatie www.atvvenray.nl.