Afbeelding
Foto:

Jeu de boules voor dames

venray | Voor de derde maal in successie is in Bouledrome Venray op het Speulpark aan de Hoopweg een jeu-de-boulestoernooi voor dames gehouden.

Er moesten vier wedstrijden gespeeld worden met telkens iemand anders, tegen iemand anders. Uiteindelijk viel de beslissing in het voordeel uit van Jenny Wilms uit Oostrum. Maar twee speelsters wonnen alle vier de wedstrijden, zes wonnen er drie. De eerste drie ontvingen uit handen van de organisatie een enveloppe met inhoud. De nummer een Jenny Wilms van JBC Oostrum ontving uit handen van de winnares van verleden jaar, Diny Janssen van de Piëlboulers, de wisseltrofee.

Uitslag: 1. Jenny Wilms van JBC Oostrum. 2. Dien Janssen van de Hedse Boulers. 3. Leny Stevens van de Piëlboulers. 4 Mien Janssen van de Hedse Boulers. 5 Oda Basten van JBC Oostrum. 6. Nelly Geurts van de Hedse Boulers. 7. Nellie Willems van de Hedse Boulers. 8. Gerda van Bergen van JBC Venray'80. 9. Liny van Rens van de Hedse Boulers. 1.0 Diny Janssen van de Piëlboulers. 11. Coby Pouwels van de Piëlboulers. 12. Jo Janssen van de Piëlboulers.

Op de foto de prijswinnaars van links naar rechts: Dien Janssen, Jenny Wilms en Leny Stevens. Foto Jan Derikx.


Communicatiefout

Venray | Door een communicatiefout van de gemeente Venray stonden vorige week de genomineerden voor het Limburgs Wielergala in de krant. Dit waren de verkeerde namen. De genomineerden zijn nog onbekend.