Meubelmakerij Hout en Vorm
Meubelmakerij Hout en Vorm Foto:

Hout en Vorm: stoere interieurs

Venray | Van idee naar ontwerp, van schets naar realisatie. Hout en Vorm is een meubelmakerij nieuwe stijl, maar eigenlijk is het veel meer dan dat.

"We leveren maatwerk interieurop­lossingen, in de breedste zin van het woord", aldus Bart Vossen. "Dat be­tekent dat we losse meubelstukken op maat maken voor particulieren, maar ook richten we bedrijven, ho­recagelegenheden en bijvoorbeeld winkels in."

Het valt meteen op dat Hout en Vorm zich niet beperkt tot een afgeba­kend productgamma. De showroom toont een diversiteit aan meubels, van boomstamtafels van 3 meter, tot badkamermeubels, tv- meubels, sa­lontafels, maar ook unieke oeroude verweerde eiken balken, gebruikt in lampen en zuilen. En wat te den­ken van de prachtige plaatmateria­len, zelfs bekleed met echt linnen? Het kan allemaal. De beleving is helemaal compleet als je vanuit de showroom door een groot raam naar de moderne werkplaats kijkt, daar waar jouw meubel gemaakt wordt.

"We zijn het bedrijf begonnen van­uit een passie om mooie producten te maken, die ook echt voorzien in de wensen en behoeften van de klant", aldus Antoinet van Eijk. Sa­men met Bart staat ze aan het roer van Hout en Vorm. "We werken vanuit de filosofie dat een meubel­stuk of inrichting meer is dan het eindproduct zelf, het is het proces er naartoe wat zo belangrijk is. We merken dat aan het feit dat onze klanten terugkomen voor weer een nieuw meubelstuk."

"Iedere klant krijgt dezelfde aan­dacht", vult Bart aan. "We gaan in gesprek en inventariseren de globa­le wensen. Daarna gaan we ontwer­pen en zo komen we al schetsend tot een uniek eindresultaat, soms compleet iets anders dan de klant in eerste instantie in gedachte had. Dit kan een mooie eetset met bij­passende stoelen zijn, maar ook een complete inrichting voor een tand­artslaboratorium. Juist die diversiteit maakt ons uniek. Daarnaast hebben we samenwerkingspartners waar we mee kunnen lezen en schrijven en samen kunnen we alle projecten ook aan."

Meer weten over Hout en Vorm? Bezoek dan de website www.hou­tenvorm.nl of kijk eens op Facebook www.facebook.com/houtenvorm. Liever persoonlijk een bakje kof­fie? Loop dan eens binnen op de Industriestraat 8 in Venray.


Rommelmarkt in Bruksk

Venray | Aktiviteitenvereniging Brukske Aktief organiseert een rommelmarkt op zaterdag 14 oktober. Aanvang om 09.00 uur in Wijkcentrum MFC in Brukske. De entree is gratis.