SVOC'01 content met gelijkspel

SVOC'01-HRC'27 1-1 (1-0).

Doelpunt: Rik Kleeven.

OIRLO | SVOC'01 startte met 1-1 op eigen veld tegen HRC'27 in de vijfde klasse E.

De bezoekers uit Afferden hadden het beste van het spel. De tricolores wisten met veel inzet stand te houden. Vlak voor de pauze onderschepte Maikel Wismans de bal. Via Danny Houwen kwam Rik Kleeven in schietpositie en hij brak de score open: 1-0. Acht minuten na rust viel de 1-1 gelijkmaker. HRC'27 probeerde door te drukken en kreeg ook kansen maar SVOC'01 wist het gelijkspel over de streep te trekken.

Geflatteerd verlies voor Sporting ST

Sporting ST-Lottum 1-5 (0-1).

Doelpunt: Sven Kerstjens.

SWOLGEN | Sporting ST leed thuis in de derby tegen Lottum een geflatteerde 1-5 nederlaag in de vijfde klasse E.

Na een halfuur namen de bezoekers de leiding: 0-1. Na de pauze kwam Sporting ST langszij. Op aangeven van Kevin Goldschmidt scoorde Sven Kerstjens de 1-1. Vlak daarna nam Lottum opnieuw de leiding: 1-2. Sporting nam meer risico's en ging achterin een op een spelen. Dat pakte verkeerd uit want in het slotkwartier scoorden de bezoekers nog drie keer: 1-5.