Afbeelding
Foto:

Lezing over omgaan met pijn

Venray | Vier Venrayse reflexzonetherapeuten verzorgen samen met collega s van de Vakgroep Reflexzonetherapie Limburg op dinsdag 10 oktober een presentatie over omgaan met pijn. Tijdens de lezing wordt ingegaan op pijn en wat reflexzonetherapie hierin kan betekenen. Aansluitend kunnen bezoekers een ontspannende behandeling ondergaan.

De internationale week van de reflexologie staat dit jaar in het teken van omgaan met pijn. Pijn beïnvloedt het dagelijks bewegen, kost energie en vaak is er sprake van verhoogde spierspanning. Hierdoor kunnen ook negatieve gevoelens ontstaan. De reflexzonetherapeut kan u ondersteuning bieden bij het omgaan met pijn en de gevolgen hiervan en neemt de tijd voor de cliënt. Hij/zij heeft aandacht voor zowel het lichamelijke als emotionele welbevinden.

De middag wordt gehouden in zaal Odeon bij restaurant BRL aan de Hoenderstraat 10 in Venray. Na de lezing en een kopje koffie of thee bestaat de mogelijkheid om kennis te maken met een ontspannende reflexzonebehandeling door een van de aanwezige therapeuten. De deelnemende therapeuten van de VNRT (Vereniging Nederlandse Reflexzonetherapeuten) uit Venray zijn Marijke Claessens, Karin Loonen, Gerrie Van den Munckhof, Carla Pouwels, Marjo Kuypers en diverse therapeuten van de Vakgroep Reflexzonetherapie Limburg. De entree bedraagt 5 euro.

Voor deelname kunnen belangstellenden zich aanmelden tot en met 7 oktober via Karin Loonen info@voetreflex-mariposa.nl of telefoon 0478-584870 of 0613335594 of via Marjo Kuypers info@praktijknatuurgeneeskunde-kuypers.nl of telefoon 0478-630171. De middag begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De zaal is geopend vanaf 13.45 uur.


Optreden Yvonne van Oostrum

Overloon | Yvonne van Oostrum verzorgt op maandag 9 oktober in 't Helder in Overloon een muzikale avond onder de naam Klanken van je Hart, met liederen die het hart raken, gitaarbegeleiding, soms een mantra en soms klanken zingen. De avond begint om 20.00 uur. Aanmelden kan bij 't Helder via e-mail t-helder@ziggo.nl, telefoon (0478)641404, 06-27007511 of via e-mail ditbenikyvonne@gmail.com. Zie ook www.yvonnevanoostrum.nl.