Afbeelding
Foto: Christ van den Munckhof

Lezing over omgaan met pijn

Venray | Vier Venrayse reflexzonetherapeuten verzorgen samen met collega s van de Vakgroep Reflexzonetherapie Limburg op dinsdag 10 oktober a.s. een presentatie over omgaan met pijn. Tijdens de lezing wordt ingegaan op pijn en wat reflexzonetherapie hierin kan betekenen. Aansluitend kunnen bezoekers een ontspannende behandeling ondergaan.

De internationale week van de reflexologie staat dit jaar in het teken van omgaan met pijn. Pijn beïnvloedt het dagelijks bewegen, kost energie en vaak is er sprake van verhoogde spierspanning. Hierdoor kunnen ook negatieve gevoelens ontstaan. De reflexzonetherapeut kan u ondersteuning bieden bij het omgaan met pijn en de gevolgen hiervan en neemt de tijd voor de cliënt. Hij/zij heeft aandacht voor zowel het lichamelijke als emotionele welbevinden.

De middag wordt gehouden in zaal Odeon bij restaurant BRL aan de Hoenderstraat 10 te Venray. Na de lezing bestaat de mogelijkheid om kennis te maken met een ontspannende reflexzonebehandeling door een van de aanwezige therapeuten.

De deelnemende therapeuten uit Venray zijn Gerrie van den Munckhof, Karin Loonen, Marjo Kuypers en Marijke Claessens. Aanmelden kan tot en met 7 oktober via info@voetreflex-mariposa.nl of tel. 0478-584870 of 06 133335594 of via M. Kuypers 0478 630171.

De middag begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Voor de kennismakingsbehandeling wordt een bijdrage van €5,00 gevraagd. De zaal is geopend vanaf 13.45 uur.