Afbeelding
Foto:

Anno'54: dansen voor singles

Venray | Bij Anno'54 is vrijdag 22 september een dansavond met orkest Jan Kersten (foto), speciaal voor mensen die alleen zijn of alleen op stap gaan.

Vaak hebben deze mensen niet de gelegenheid om in een passende omgeving hun uitje te hebben. Wanneer ze naar een avond met een aantal paren gaan, voelen ze zich snel het vijfde wiel aan de wagen. De klacht van de steeds groter wordende groep is dan ook dat ze nergens terecht kunnen.

Dansen is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met anderen, een losse manier om nieuwe contacten te leggen in een ontspannen sfeer. Aarzel je omdat je niet echt een danser bent? Geen nood, er zijn zeker mensen die graag een praatje maken. ANNO'54 gaat deze dansavond elke maand op de derde vrijdag herhalen. De avond is niet gebonden aan een leeftijd. De entreeprijs is inclusief een bittergarnituur en de avond zal duren van 21.00 uur tot 01.00 uur op Raadhuisstraat 6 te Venray. Voor meer informatie bel naar
telefoon 0478-510500.


Repeteren voor de liedjesfinale

De start van het nieuwe carnavalsseizoen staat voor de deur. Bij de Piƫlhaas wordt afgetrapt met de liedjesfinale aanstaande zaterdag. Daarvoor is het nog eventjes flink oefenen.