BOOM, like that! is eind september weer terug op eigen bodem.
BOOM, like that! is eind september weer terug op eigen bodem. Foto: Danny van der Weck

BOOM, like that!

Venray | Na twee jaar is BOOM, like that! na succesvolle en uitverkochte concerten in Schouwburg Venray weer terug op eigen bodem.

In het laatste weekend van september kunnen Dire Straits- en Mark Knopfler-liefhebbers weer genieten van de prachtige muziek. De Venrayse tributeband toert inmiddels met veel succes door heel Nederland met af en toe ook optredens in het buitenland en kijkt terug op 40 jaar muziek van Dire Straits en Mark Knopfler.

"Het gaat heel lekker", aldus frontman Edgar Janssen. "We hebben meer dan genoeg optredens, in Nederland en België, maar ook in Duitsland timmeren we steeds nadrukkelijker aan de weg." Bekende hits zoals Sultans of Swing, Money for Nothing en Brothers in Arms zullen de revue passeren maar ook nummers uit de solocarrière van Knopfler komen aan bod. Het zitconcert van vrijdag 29 september is inmiddels uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten voor het staconcert op zaterdag 30 september.

"Het blijft altijd prachtig om in Venray te spelen. Voor eigen publiek, heel veel mensen uit je vrienden- en kennissenkring. Dat blijft altijd een happening op zich. We hopen dan ook op twee uitverkochte avonden waarop we de zaal helemaal plat gaan spelen. We verheugen er ons in ieder geval weer op terug te zijn in de Venrayse schouwburg."

Voor meer informatie en/of tickets, zie www.boomlikethat.nl of www.schouwburgvenray.nl.