Niek Versteegen zet Achilles'29 op spoor zege

GROESBEEK | Achilles'29 won zaterdagavond thuis met 3-0 van Excelsior Maassluis in de tweede divisie.

Niek Versteegen zette de Groesbeekse club na een halfuur op het spoor van de overwinning: 1-0. De krappe voorsprong bleef heel lang op het scorebord staan. Een paar minuten voor het einde, de tegenstander stond na twee keer rood nog met negen spelers op het veld, viel de 2-0. In de blessuretijd liep Achilles'29 uit naar 3-0. De degradant uit de eerste divisie bezet nu de vierde plaats. Niek Versteegen, ex-speler van Venray, scoorde alweer zijn vierde treffer in vier duels.

Holthees houdt schade beperkt

Holthees-Resia 0-4 (0-2).

HOLTHEES | Na twee bekernederlagen met dubbele cijfers hield vijfdeklasser Holthees thuis tegen vierdeklasser Resia de schade binnen de perken: 0-4.

In de tweede minuut namen de bezoekers uit Wellerlooi de leiding: 0-1. Nadat Ser van Es een goede kans op de gelijkmaker miste, hij mikte de bal langs het doel, kwam Resia nog voor rust op 0-2. Ook na de pauze kreeg Holthees kansen maar een doelpunt voor de thuisploeg bleef uit. Halverwege de tweede helft kwam Resia op 0-3 en in de slotfase verscheen nog de 0-4 op het scorebord.