Venray foutloos in bekerpoule

Venhorst-Venray 3-5 (0-3).

Doelpunten: Armend Shala (3x), Jarno Peeters en Dimitris Touratzidis.

SV Venray: Stiphout; Wismans, Keijzers, Van Dijck en Van der Waerden; Koenen (46. Pelzer), Van Mil en Jarno Peeters (70. Jesse Peeters); Deenen, Touratzidis en Vievermans (30. Shala).

VENHORST | Eersteklasser Venray, dat al zeker was van de volgende bekerronde, won het derde en laatste pouleduel met 3-5 bij tweedeklasser Venhorst.

Net als thuis tegen SHH had Venray pech met een arbiter die niet kwam opdagen. Uiteindelijk werd besloten dat een wedstrijdleider uit Venhorst het duel zou fluiten. De aftrap was door alle oponthoud pas om 15.10 uur.

Armend Shala, die na een halfuur Bram Vievermans afloste, zette de Venraynaren op voorsprong: 0-1. Nog voor rust liepen de bezoekers uit naar een onbedreigde 0-3 voorsprong door Jarno Peeters en opnieuw Armend Shala.

Tijdens de pauze verving Danny Pelzer op het middenveld Joy Koenen. Venhorst verkleinde vlak na rust de achterstand tot 1-3. Venray bleef veel kansen scheppen. Armend Shala voerde met zijn derde treffer de score op naar 1-4. Dimitris Touratzidis pikte ook zijn doelpuntje mee: 1-5. In de slotfase kon Venhorst met twee treffers (3-5) nog iets terugdoen maar de Venrayse zege kwam geen moment meer in gevaar.

Volharding na rust weggespeeld

Volharding-W'horst 1-6 (0-1).

Doelpunt: Kevin Reijnders.

Rode kaart: Tim Brouwer (Volharding) vanwege natrappen.

VIERLINGSBEEK | Tweedeklasser Volharding leed thuis tegen eersteklasser Wittenhorst een afgetekende 1-6 nederlaag.

De bezoekers namen na zeven minuten de leiding: 0-1. In de eerste helft wist de thuisploeg nog redelijk stand te houden. Vlak na de pauze ging het al snel mis toen linksachter Daan Albers een strafschop veroorzaakte: 0-2. Daarna was Volharding de weg kwijt en werd door de ontketende Horstenaren van het kastje naar de muur gestuurd. De bezoekers liepen onbedreigd uit naar 0-4. Daarna tekende zich nog een tegenvaller af. De zojuist ingevallen Tim Brouwer kreeg direct rood vanwege natrappen. Tegen tien man liep Wittenhorst uit naar 0-6. Vlak voor tijd scoorde Kevin Reijnders nog de eretreffer: 1-6. Ook de Horstenaren eindigden met tien spelers omdat Ales Jurcik al drie keer had gewisseld toen nog iemand uitviel.