Afbeelding
Foto:

Bootcamp voor het goede doel

Gennep | Bij het Niersdal in Gennep gaat op zondag 8 oktober vanaf 10.30 uur een megabootcamp van start.

De bootcamp duurt van 11.00 tot 13.00 uur en iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau.

Dit evenement wordt georganiseerd door een aantal mensen uit de regio Venray-Boxmeer: Diniette Weijers, Michiel Weerts, Jakko Piepenbrock en Renuka van Gaal.

Zij hebben de handen ineengeslagen om een bootcamp te houden voor het goede doel; Het vergeten kind. Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Aanmelden kan via e-mail haraldenrenuka@hotmail.nl.

Geld doneren kan via https://actie.hetvergetenkind.nl/team/megabootcamp.

Op de foto ontbreekt Diniette Weijers.


Muziek in het centrum van Venray

Venray | In de maand september zijn er op de zaterdagen in het centrum van Venray optredens van diverse muziekgezelschappen. De concerten zijn telkens van 13.30 tot 16.30 uur.

Op zaterdag 23 september is het de beurt aan de jeugddrumband van harmonie St. Catharina.

Tijdens het optreden laat de jeugd vooral horen hoe geweldig het is om samen mooie muziek te maken. Iedereen is welkom om te komen genieten van het optreden.

De muzikanten van dit gezelschap brengen een breed repertoire en spelen op het Henseniusplein voor de voormalige Albert Heijn. Op de laatste zaterdag in september, 30 september, speelt joekskapel ut Göt uit Oostrum.

Joekskapel Ut Göt is naar eigen zeggen 'een groep van zeventien goed uitziende en extreem getalenteerde dames en heren die voor de leut (lol) muziek maken, vooral met carnaval', melden de leden op hun Facebookpagina.

Ut Göt speelt op de Grote Markt achter de waterpomp.