Afbeelding
Foto:

Tasse Truus wordt Tante Truus

Venray | In vijf jaar tijd is Tasse Truus, de winkel van Monique Jeucken, uitgegroeid tot een gezellige ontmoetingsplaats voor de creatieveling en shopaholic. Het pand gelegen op de rand van het winkelcentrum van Venray staat vol met alleen maar leuke dingen.

Bezoekers vinden daar leuke cadeaus voor kinderen, ouders en grootouders en natuurlijk ook voor uzelf. Achterin de winkel is een mooie ruimte ingericht waar Monique creatieve workshops geeft. Ze is dol op kinderen, maar vooral op feestjes, dus een kinderfeestje is altijd een groot feest. Ook voor tieners en dames geeft ze leuke workshops.

De naam Tasse Truus is ontstaan in de tijd dat Monique Jeucken in Well dagenlang tassen maakte en pimpte. Inmiddels is de hobby uitgegroeid tot een bruisend bedrijf en past de naam 'Tasse Truus' niet meer. Vanaf nu heet het 'Tante Truus'. En met de nieuwe naam is er ook een nieuw logo, een nieuwe website en is de winkel ook onder handen genomen.

Als klein meisje was Monique Jeucken altijd al aan het knutselen. Ze maakte van lege doosjes, kurken, wc-rolletjes de meest grappige huisjes, boompjes en beestjes. Ook was ze vaak aan het borduren, haken en breien. Ze hield – en houdt nog steeds – van vrolijke dessins en felle kleuren. Toen ze wat ouder werd, maakte ze van haar spijkerbroeken tasjes en versierde die. Uren zat ze op haar zolderkamertje en maakte de meest prachtige dingen. Het duurde niet lang voordat het hele dorp haar 'Tasse Truus' noemde. Als Tasse Truus wilde Monique graag haar passie voor tasjes maken graag met de mensen delen en begon een winkeltje. Eerst in Well en later in Venray.

Inmiddels is Tasse Truus dus uitgegroeid tot Tante Truus en is de pwinkel met de mooie workshopsruimte een bekend adres in Venray geworden. Voor mensen die bij Tante Truus op visite gaan, zet Monique graag een kop verse koffie of thee. Ze zijn altijd van harte welkom bij Tante Truus. De winkel van Tante Truus is open van woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. De webwinkel – te vinden op www.tantetruus.shop - is dag en nacht geopend. De stenen winkel is te vinden aan de Merseloseweg 76a in Venray.


Foto: Monique Jeucken in haar winkel Tante Truus.


Nieuw seizoen Venray in bedrijf van start

Afgelopen zaterdag was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Venray in bedrijf te zien. In Zaal Zeven van Asteria ontving Rob van Lieshout Peter en Martha Gommans van Electro Gommans, Michel Hovenkamp over de ondernemersvakdagen in nieuwe stijl en vertelden Bart Veldpaus en Carla Thielen over aanstaande Werelddag en het Mondiaal Platform. Uiteraard schoven de gasten nog aan voor het maandgerecht van Asteria.

Bekijk hieronder de gesprekken


Afbeelding
Afbeelding