Afbeelding
Foto:

VIP Night bij DA Overloon

Overloon | DA Drogisterij & Parfumerie Overloon organiseert speciaal voor haar klanten ieder jaar een VIP Night, die dit jaar wordt gehouden op dinsdagavond 26 september.

Het DA-team, bestaande uit Chantal, Lilian, Jose, Annemie en Alice, doet er alles aan om van deze avond een feestje te maken. Ieder jaar zijn er weer vertegenwoordigers van diverse merken aanwezig. Dit jaar komt Joyce, de visagiste van PUPA Make-up. Jocye geeft tips & tricks voor het aanbrengen van de juiste make-up. Er moet ook door de klanten zelf gewerkt worden tijdens de één uur durende workshop die dit jaar gehouden wordt door ESSIE Nagellak. In dit uur worden de nagels tot de puntjes verzorgd en gaat iedereen met mooi gelakte nagels de deur uit.

Paula van Louis Widmer, het DA-paradepaardje op het gebied van dermatologische verzorging voor de gevoelige huid, is ook aanwezig. Paula werkt al meer dan tien jaar voor Louis Widmer en weet natuurlijk alles te vertellen over hun producten en de toepassingen hiervan. Onder de aanwezige klanten wordt de gehele avond lang een loterij met mooie prijzen gehouden. Bij het afrekenen maken de bezoekers ook nog kans op één van de drie Hugo Boss- geuren t.w.v. 100 euro. Kom kijken, proeven, voelen en ruiken in DA Drogisterij & Parfumerie op dinsdag 26 september aan de Irenestraat 5a in Overloon. Een afspraak maken voor Pupa of de ESSIE- workshop? Neem dan contact op via telefoon 0478-640528.