Afbeelding
Foto:

Schoolatletiekdag op 24 september

Venray | ATV Venray houdt op zondag 24 september onder het motto 'Bewegen is gezond, samen sportief bewegen vaak beter' haar jaarlijkse schoolatletiekdag voor de leerlingen van de basisscholen in de gemeente Venray en omliggende gemeenten.

De wedstrijden beginnen om 11.00 uur en zijn om ongeveer 14.30 uur afgelopen, waarna de prijsuitreiking plaatsvindt. De wedstrijden worden gehouden op de atletiekbaan op sportpark De Wieën in Venray, Sportlaan 1. Het aantal deelnemers per school is onbeperkt. Voor de school met de hoogste klassering is een wisselbeker beschikbaar. Bovendien krijgen de drie beste leerlingen per schoolgroep een plekje op het podium en een medaille. Alle deelnemers ontvangen een certificaat met daarop vermeld de behaalde resultaten.

Estafettes: Ook dit jaar worden weer 4 x 60 meter-estafettes gelopen. Iedere school kan hiervoor met een of meer teams inschrijven. De samenstelling van de estafetteteams is vrij maar er mogen maximaal twee jongens per estafetteteam deelnemen. Voor de beste schoolteams zijn per leeftijdsgroep aparte prijzen beschikbaar. Er kan via de school worden ingeschreven. Door de school kunnen de inschrijvingen worden ingeleverd bij ATV Venray, Sportlaan 1. Na-ingeschreven kan worden op de wedstrijddag van 09.30 – 10.00 uur in het clubhuis van ATV Venray, nabij de atletiekbaan. De kosten bedragen 2.50 euro per deelnemer/ deelneemster. Het e-mailadres is: info@atvvenray.nl. Deelnemen aan deze schoolatletiekdag betekent ook een mooie kans om kennis te maken met de moeder van alle sporten. Want atletiek is méér dan alleen hardlopen. De deelnemers kunnen bijvoorbeeld ook ver- en hoogspringen, discuswerpen, kogelstoten, polsstok hoogspringen en speerwerpen. Informatie via telefoonnummer 0478 – 586208 (Cees van de Ven) of www.atvvenray.nl.


Kasteelloop

Horst aan de Maas | Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray e.o. houdt op tweede kerstdag de Kasteelloop 2017.

De Kasteelse bossen in Horst aan de Maas vormen ook dit jaar weer het decor voor deze kerstloop. Via www.inschrijven.nl kan iedereen zich inschrijven voor deze 25e editie.

Het programma: 1 kilometer 10.00 uur leeftijd tot en met 9 jaar. 2 kilometer 10.15 uur leeftijd tot en met 15 jaar. 5 kilometer 10.45 uur. 10 kilometer 11.30 uur.