Vervolg voorpagina

Heide is de baas van Venray

Venray | In de ochtenduren stonden verschillende spelelementen op het programma, na de middag werden die gewisseld voor nieuwe onderdelen.

Na de klok van drie uur werden de tussenstanden niet meer bekendgemaakt, zodat het een spannende strijd bleef voor de deelnemende teams maar ook zeker voor de vele toeschouwers. "Ik geniet er van om van dit spektakel onderdeel uit te maken. Zoveel deelnemers stonden al vroeg in de ochtend klaar om te beginnen", geniet vrijwilligster Evelien.

De dag werd afgesloten met een barbecue waarvan de opbrengst naar het goede doel, de bestrijding van ALS, gaat. Het spektakel werd feestelijk gevierd met livemuziek van de Blue Band uit Leunen en de prijsuitreiking door wethouder Jan Loonen. "Wij zijn erg trots op wat wij hebben neergezet. Met zijn allen hebben wij er een groot succes van gemaakt. Volgend jaar mag Heide proberen om de wisseltrofee opnieuw te winnen", nam organisator Simons alvast een voorproefje op 2018."

De eerste editie van Baas van Venray werd een ongemeen spannende strijd tussen de kerkdorpen Heide en Ysselsteyn. Beide dorpen gaven elkaar geen duimbreed toe, uiteindelijk trok Heide met een luttel puntje verschil aan het langste einde.

De eindstand van Baas van Venray:

1. Heide 139 punten

2. Ysselsteyn 138

3. Centrum 124

4. Gemeente Venray 112

5. Centrum West/Zuid 108

6. Merselo 107

7. Brabander 103

8. Landweert 99

9. Veltum 93

10. Leunen en Oirlo 86

12. Veulen 78

13. Centrum West 47.