Afbeelding
Foto:

Cursus & Training Noord-Limburg

Venray | Donderdag 7 september was de aftrap van het nieuwe cursusseizoen van Cursus & Training Noord-Limburg.

Tijdens de open avond in De Kemphaan in Venray konden belangstellenden kennis nemen van het cursusaanbod voor het komende jaar. Aan de vertrouwde cursussen Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Kunstgeschiedenis, Budgetbeheer en Nederlands als tweede taal, zijn Russisch en Filosofie toegevoegd. De docenten waren aanwezig om uitleg te geven over hun lessen. Onder het genot allerlei lekkers konden oude en nieuwe cursisten alvast de sfeer proeven. De inzet van de docenten is net als vorig jaar het aanbieden van cursussen ´op maat´, zoals eerder de Volksuniversiteit deed. Leerzaam, actueel, toegankelijk, kleinschalig, en in een ontspannen sfeer, blijkt uit enkele reacties van cursisten. Meer informatie is te vinden op www.cursusentraining.org.

Foto: Rikus ten Brücke.


NK poker in Witte Hoeve Venray

Venray | De Witte Hoeve in Venray is op vrijdag 22 september het decor voor een voorronde van het Nederlands team kampioenschap poker (NTKP).

De Witte Hoeve wordt omgetoverd tot een ware pokerroom waarin de deelnemers in de eerste plaats strijden om het beste pokerteam van Venray te worden. Het winnende team mag dan een jaar lang deze titel dragen. De voorronde in Venray begint om 19.00 uur. Inschrijven kan via www.onkpoker.nl.