Literair Salon Najaar 2017

Venray | De Literaire Salon, een samenwerkingsproject van Bibliotheek BiblioNu en Literair Café Venray, wordt wegens succes in het komend seizoen 2017-2018 weer op twee donderdagavonden gehouden. Deze keer met een extra tintje in verband met het 25-jarig jubileum van Literair Café Venray.

Het te bespreken boek in de komende Literaire Salon is De dood van Murat Idrissi van Tommy Wieringa. Geen dikke pil, maar een boek met meer dan voldoende gespreksstof voor twee avonden. Nog een extra facet aan de salon is dat voor deze avonden als toehoorders leden van Fotoclub Venray worden uitgenodigd. Zij lezen en luisteren mee en vertalen hun reflecties in beeld. De foto's krijgen een plaats in de feestelijke jubileumbijeenkomst en worden tentoongesteld in de bibliotheek.

De Literaire Salon is speciaal bedoeld voor liefhebbers van literatuur en staat onder leiding van Emmy Rongen, docent Nederlands aan het Raayland College in Venray. Schrijver en boek worden op de twee avonden diepgaand geanalyseerd. De salon vindt plaats in de bibliotheek aan de Merseloseweg in Venray op de donderdagen 2 en 30 november van 19.30 tot 21.30 uur.

Aanmelden kan tot 1 oktober via e-mail info@biblionu.nl.