Afbeelding
Foto:

1DR8 open in hartje Venray

Venray | 1DR8, achttien ondernemers in één winkel, is geopend. Dit shop-in-shopconcept is gevestigd in het voormalige Supertex-pand aan De Bleek 2 in Venray.

Achttien ondernemers hebben zich hierin verenigd. De winkel omvat een breed scala aan producten, met name cadeauartikelen, maar ook kleding en snoepgoed. 1DR8 is van maandag tot en met zaterdag geopend. Na Helmond is Venray de tweede plaats waar 1DR8 opent. De uitstraling van het nieuwe filiaal in Venray is gebaseerd op de ervaringen die al zijn opgedaan.

Zo heeft het interieur een warme uitstraling met steigerhouten kasten. De klant ziet de shop-in-shopformule in eerste instantie als een cadeauwinkel. Daarnaast treft het winkelend publiek in het filiaal een verrassend aanvullend assortiment aan, waaronder bijvoorbeeld snoep- en foodspecialiteiten en kleding.

Maar ook andere artikelen kunnen een aanvulling zijn in de nieuwe winkel. De naam 1DR8 is niet zomaar gekozen, het is een creatieve afkorting voor het woord Eendracht. Eendracht, dat stralen de achttien verschillende ondernemers uit in de aantrekkelijke winkel voor de klant, die ook zeer betaalbaar is voor een (kleine) ondernemer. 'Samen werken we aan een succes winkel, door zeer divers assortiment en inzet, maar wel allemaal met hetzelfde doel: een eigen winkel'.

Elke ondernemer kan een kast en/of plank of ruimte op maat huren tegen een vaste prijs per maand. Daardoor is het voor kleine ondernemers mogelijk om bijvoorbeeld als verlengstuk van hun webwinkel een eigen stukje fysieke winkel te hebben. Daarnaast krijgen ze als ze ook een aantal uren per week mee willen draaien in de winkel, een korting op de huurprijs.

Mensen die dromen van een eigen (stukje) winkel in het centrum van Venray, met daarnaast eventuele uitbreidingsmogelijkheden naar de winkel in Helmond, kunnen contact opnemen via telefoon 0648220874 of mail info@1dr8.eu of info@jubri.nl.


De Locht

Melderslo | In streekmuseum De Locht in Melderslo kan op zondag 17 september vanaf 14.00 uur genoten worden van reünieorkest Limburgse Jagers.

Dit orkest bestaat 25 jaar en maakt daarom een tournee door Limburg. Muzikant Nard Reinders gaat samen met dit orkest een solo spelen. Kinderen kunnen deelnemen aan een demonstratie van de veilingklok of zich vermaken met oude spelen en een museumspeurtocht. Het museum is alle dagen open van 10.00 tot 17.00 uur.