Reisverhalen

Venray | Bij BiblioNu kunnen geïnteresseerden de cursus reisverhalen schrijven volgen. Jetty Alards helpt u om de juiste woorden voor de juiste details te vinden. De cursus wordt gehouden in de bibliotheken in Horst én Venray.

"Door gebruik te maken van zintuiglijke waarnemingen wordt het verhaal persoonlijker", aldus Jetty. De lezer gaat meeleven en verplaatst zich in de schrijver. De lezer zal de reis ervaren, zonder dat hij erbij was.

De cursus bestaat uit vijf lessen. De deelnemers schrijven thuis een verhaal. Tijdens de bijeenkomsten worden de verhalen gelezen en besproken. Afhankelijk van ieders schrijfstijl geeft Jetty theorie en er is tijd voor een leuke schrijfoefening. De cursus wordt verzorgd bij BiblioNu Horst, Librije 60 en bij BiblioNu Venray, Merseloseweg 59. In Horst worden de cursussen gehouden op dinsdagen van 26 september t/m 21 november van 10.00 tot 12.00 uur. In Venray zijn de cursussen op zaterdagen van 30 september t/m 25 november van 11.00 tot 13.00 uur. Meer informatie in de bibliotheken Horst en Venray, op de website www.biblionu.nl of bij Jetty Alards:
JettyAlards@gmail.com.