Afbeelding
Foto:

Geslaagd filmconcert MMSK

Venray | Na een periode van repeteren trapte MMSK St. Petrus Banden het theaterseizoen van de Schouwburg Venray af met het filmconcert Nicht at the Movies. In een uitverkochte schouwburg mochten de muzikanten van de Venrayse vereniging hun muzikale klanken laten horen.

Het concert stond volledig in het teken van filmmuziek. Allerlei bekende kaskrakers passeerden de revue, waaronder Star Wars, Twister, Titanic, Soldaat van Oranje en Mission Impossible.

Maar ook de bekende componisten uit de filmwereld mochten niet ontbreken. Denk hierbij aan de filmmuziek van Enio Morricone en John Williams.

Het orkest werd tijdens deze muzikale avond aangevuld met Stef van Dijk op toetsen en Dolf Verbeek op basgitaar. Miriam Roodbeen nam de vocale voor haar rekening.

Met haar indrukwekkende stem wist Miriam het publiek mee te nemen op de klanken van onder meer My haert will go on (Titanic) en Skyfall (James Bond).

Om haar gasten helemaal in de juiste sfeer en stemming te krijgen, werden bij elk nummer de bijpassende filmbeelden getoond. Hiermee werd de Venrayse schouwburg omgetoverd in een grote bioscoop.

Dat de avond niet alleen voor de muzikanten geslaagd was, bleek wel uit de vele complimenten die de gasten hadden voor de leden van MMSK St. Petrus Banden. Hiermee werd het doel van het orkest meer dan behaald.