Afbeelding
Foto: Gemeente Venray

Raadsvergadering

De raadsvergadering is op dinsdag 19 september in het gemeentehuis en begint om 19.30 uur. Tijdens deze vergadering wordt ook de nieuwe wethouder benoemd.

De volgende conceptagendapunten worden besproken:

Verklaring van geen bedenkingen voor de ontwikkelingen op het terrein van de voormalige Melkfabriek in Leunen;

Nieuwe overeenkomst zwembad De Sprank die geëxploiteerd wordt door Laco;

De bijbehorende stukken en de overige agendapunten kunt u inzien via
https://venray.raadsinformatie.nl/ of in het gemeentehuis. Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht meldt u zich dan bij de griffie, via het klantcontactcentrum
tel. (0478) 523333.

Wegwerkzaamheden

Binnenring Venray

Van dinsdagochtend 19 september 8.00 uur tot donderdagmiddag
21 september 17.00 uur wordt de voorrangsregeling van de Julianasingel – Poststraat aangepast. Tijdens de werkzaamheden is de kruising van de Julianasingel, Prins Bernhardstraat en Poststraat afgesloten. Het verkeer wordt met borden omgeleid.

Reconstructie Mgr. Hanssenstraat

Van maandagochtend 18 september 7.00 uur tot vrijdagmiddag 6 oktober 17.00 uur 2017 is de Mgr. Hanssenstraat afgesloten vanwege reconstructie werkzaamheden. Het verkeer wordt met borden omgeleid.

Voor meer informatie ga naar www.venray.nl/wegafsluitingen.

Werk aan het spoor

Witte Vennenweg

In verband met werkzaamheden aan het spoor is de spoorwegovergang op de Witte Vennenweg afgesloten van zaterdag 16 september 0.00 uur tot zondag
17 september 0.00 uur en van zondag 17 september 8.00 uur tot maandag
18 september 5.00 uur.

Mgr. Hanssenstraat

Op zondag 17 september 0.00 – 8.00 uur is de overgang aan de
Mgr. Hanssenstraat afgesloten. De Witte Vennenweg is dan voor fietsers en voetgangers open. Auto's moeten via de Deurneseweg.

Gezamenlijk wonen in een woonhof

De gemeente Venray onderzoekt de haalbaarheid van de ontwikkeling van een woonhof. De locatie die daarvoor in aanmerking komt ligt aan de Kruitweg in Venray. Nu staat daar nog een oud schoolgebouw, deze wordt gesloopt.

Een woonhof biedt bewoners een omgeving, waarin ze elkaar kunnen helpen en voor elkaar kunnen zorgen. Het gezamenlijk wonen aan een hof biedt een oplossing om eenzaamheid (met name sociaal isolement) te voorkomen. Op de Kruitweg is ruimte voor circa 15 woningen. Deze zijn bedoeld voor mensen met een beperkt budget.

Wilt u meer weten? Meer informatie vindt u op www.venray.nl.