Pleinfeest Huibuuke

Overloon | Carnavalsvereniging De Huibuuke in Overloon houdt een groot pleinfeest op zaterdag 11 november vanaf 11.11 uur op het 14 Oktoberplein in Overloon.

Met dit feest wordt het carnavalsseizoen in de regio geopend. Er is een dagvullend programma, met optredens van artiesten en het uitkomen van de nieuwe prins. Op de planken staan Hoondervel, Aaltied Noeit Te Laat, Carnavalsband.nl, Goed Zat, Afslag 7, Neppie Kraft en dj Ricky Corony. De entree is gratis.

Natuurleerpad

Leunen | Werkgroep Wandelpaden Leunen is deelnemer aan de Burendag op zondag 24 september.

Op deze dag is om 11.00 uur de opening van het OR-natuurleerpad de Leunse Paes. Wandel- en natuurliefhebbers kunnen via de app-store het natuurleerpad lopen. De start is bij de ingang van de Leunse Paes aan de Baggerweg in Leunen.

Via de QR-infopunten kan op zoek worden gegaan naar meer informatie over het ontstaan en leven in de Leunse Paes. In de Leunse Paes hangen op de routepalen zestien infopunten met een QR-code. De code kan worden gescand en vervolgens worden de wandelaars doorgeleid naar de mobiele webpagina wandelpadenleunen.nl. Vragen en informatie over het Natuurleerpad: www.wandelpadenleunen.nl, e-mail wwl@dorpsraadleunen.nl.