Afbeelding
Foto:

Brood van Vedder: bewuste keuze

Venray | Elke nacht bakken de bakkers van Bakkerij Vedder met veel passie eerlijke producten. Heerlijke broden worden elke ochtend naar de tien filialen verspreid. Sinds een aantal jaren verkopen ze ook 100% biologisch brood, dat in de gecertificeerde bakkerij van Vedder in Someren wordt gebakken.

Deze broden zijn extra smaakvol doordat ze extra tijd krijgen en ook nog een biologisch zijn. Onder de naam Toen Anno Nu zijn deze broden in de winkels verkrijgbaar.

Er zijn zeven verschillende smaken: Allison van Toen, Haver van Toen, Honing Noten van Toen, Meergranen van Toen, Spelt van Toen, Zonnepit van Toen en Tarwe van Toen. Heerlijk brood zonder toevoegingen. En de een nog lekkerder dan de andere, kom ze snel maar eens proeven.

Naast deze biologische broden is er de keus uit ruim 80 broodsoorten. Wit, bruin, tarwe, meergranen en nog veel meer. Voor iedere smaak is er wel een heerlijk brood te vinden. In de winkels van Bakkerij Vedder hangt de top 5 vezelrijkste broden, zodat het voor klanten nog gemakkelijker is om een gezond en lekker brood te kiezen.

Daarnaast kunnen de verkoopsters voor klanten een uitdraai maken van het brood van hun keuze, waarin alle ingrediƫnten staan. Dit is erg handig voor mensen die last hebben van een voedselallergie of een speciaal dieet volgen. Vraagt er gerust naar bij de medewerkers van Bakkerij Vedder.

Foto: Bakker Rob Santegoeds bakt in Someren de biologische broden.


Diefstal uit rijdende truck

Venray | Dieven hebben onlangs een partij iPhones gestolen uit een rijdende vrachtwagen op de A73. Volgens de politie heeft de diefstal plaatsgevonden op het wegdeel tussen Boxmeer en Horst.

De daders sloegen tussen 23.30 en 00.00 uur toe. Een busje reed vlak achter de truck. Een van de dieven verschafte zich via de motorkap van het busje toegang tot de lading van de vrachtwagen. De telefoons werden overgeladen. Op hetzelfde moment hielden twee andere auto's het achteropkomende verkeer op afstand.