SSS'18 slaat vlak voor einde toe

SSS'18-BSV Limburgia 2-1 (0-0).

Doelpunten: Bas Joosten (strafschop) en Thomas Botden.

SSS'18: Van den Berg; Rutten, Venhuizen, Rooijmans en Kuenen; Koen van Bree (46. Botden), Lucassen en Voesten; Luydens (67. Verbruggen), Joosten en Beckers (46. Hendriks).

OVERLOON | SSS'18 had het thuis lastig in het bekerduel met BSV Limburgia. Toch wonnen de Overloners met 2-1.

De Zuid-Limburgers waren voor rust sterker maar SSS'18 hield stand. De beste kans voor de thuisploeg ontstond al na drie minuten maar Renell Luydens miste. De hardwerkende Overloners, zonder aanvoerder Wout Janssen (vakantie), gaven ook weinig kansen weg.

In de tweede helft nam de thuisploeg meer initiatief en wist daardoor aanvallend ook meer af te dwingen. Na zes minuten ging de bal op de stip toen Bas Joosten werd vastgehouden. Joosten schoot zelf raak vanaf de penaltystip: 1-0. Nadat de thuisclub de kans op een tweede treffer liet liggen, kwam BSV Limburgia op gelijke hoogte: 1-1. Daarna ging SSS'18 door een lastige fase. Op het eind joegen de Zuid-Limburgers op de winst. Vlak voor tijd sloeg SSS'18 toe uit een counter. Uit een mooie pass van Frits Lucassen dook invaller Thomas Botden voor het doel op en hij scoorde de winnende goal: 2-1.

Vanwege het jubileumfeest van Venlosche Boys is de laatste bekerwedstrijd van poule 66 vervroegd. Op donderdag 14 september speelt SSS'18 om 19.30 uur thuis op het kunstgrasveld tegen de Venlonaren.

SVOC'01 geeft voorsprong weg

SVOC'01-SPV 3-4 (3-1).

Doelpunten: Danny Houwen, Rob Houwen en Rik Kleeven.

OIRLO | SVOC'01 verloor thuis met 3-4 van SPV uit Vlierden. Halverwege leidden de tricolores nog met 3-1.

De bezoekers kwamen op voorsprong: 0-1. In de laatste vier minuten voor rust sloeg SVOC'01 driemaal doeltreffend toe uit een snelle aanval. Danny Houwen scoorde de 1-1. Een minuut later zette Rob Houwen de thuisploeg op voorsprong: 2-1. Rik Kleeven zorgde op slag van rust voor de 3-1.

Na de pauze scoorde SPV binnen een minuut tweemaal: 3-3. Daarvoor miste SVOC'01 nog een goede kans om op 4-1 te komen. Vlak voor tijd viel nog de 3-4. Uiteindelijk was de zege voor de bezoekers verdiend.