Afbeelding
Foto:

Opening 'nieuw' Elzendaalcollege

Boxmeer | Na drie jaar verbouwen heeft het Elzendaalcollege in Boxmeer een enorme metamorfose ondergaan. Op zaterdag 23 september is iedereen tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom om het vernieuwde Elzendaalcollege te komen bezichtigen.

Om 11.30 en 13.00 uur presenteren ruim honderd leerlingen het vernieuwde gebouw met een indrukwekkende rondleiding in theatervorm en laten zij zien hoe zij groter groeien op het Elzendaalcollege.

Daarnaast vinden er verschillende optredens en activiteiten plaats, hebben bezoekers alle tijd om beide schoolgebouwen te bezichtigen en kunnen ze gezellig bijkletsen met oude bekenden. De school verwacht veel bezoekers. Indien de parkeerplaatsen rondom de schoolgebouwen (Stationsweg/Bilderbeekstraat) bezet zijn, kunnen bezoekers gebruikmaken van het parkeerterrein van MSD Animal Health aan de andere zijde van het spoor (Wim de Körverstraat na 100 m links parkeren op bezoekersparkeerplaats).


Vergadering Dorpsraad Wanssum

Wanssum | Dorpsraad Wanssum houdt op woensdag 20 september in De Zandhoek in Wanssum vanaf vanaf 20.00 uur een openbare dorpsraadvergadering.

Op de agenda staat onder meer de gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum. Ook wordt er gesproken over de kermis en Glasweb Venray.