Podium NK met in het midden Romé Huibers  en rechts Johan Gommans.
Podium NK met in het midden Romé Huibers en rechts Johan Gommans. Foto: Maycel de Bruijn

Zege Romé Huibers

Oss | De motorcrossers zijn afgelopen weekend weer begonnen aan hun kampioenswedstrijden met wedstrijden in Lichtenvoorde, Oss en Nederweert.

Oirlonaar Romé Huibers leverde direct een bijzondere prestatie. Huibers won de wedstrijd bij de quads inters en veroverde hiermee zijn 25ste podiumplaats op rij in deze klasse. In drie jaar tijd en 33 wedstrijden verder was het de 32ste maal dat Huibers op het podium stond. Huibers werd op het podium vergezeld door zijn Johan Gommans (Oirlo). Gommans behaalde met een tweede en derde plaats in de manches een derde plaats in het dagklassement. In de tussenstand van het NK gaat Huibers ruim aan de leiding. Gommans nam de tweede plaats over.