Jubileumshow Oker

Overloon | Zang & theatergroep Oker bestaat 50 jaar en brengt daarom de jubileumshow Het Pentagram Mysterie op zaterdag 23 en zondag 24 september en vrijdag 29 en zaterdag 30 september in De Pit in Overloon.

Tijdens de jubileumshows staan vijf persoonlijke verhalen van vijf van Okerleden centraal. Het Pentagram Mysterie gaat over een raadsel dat opgelost moet worden door de feestcommissie die aan de vooravond van het jubileumfeest staat. De vijf Okerleden vertellen hun persoonlijke verhaal; blijde (onverwachte geboorte), luchtige en ook serieuze onderwerpen zoals een brand komen aan bod! Script en regie zijn in handen van Roel Verheggen, de muzikale leiding heeft Dorrie Besouw. Op zaterdag 18 november is er een feestelijke Oker- reünie, waarbij iedereen die ooit in welke vorm dan ook lid is geweest welkom is. Kaarten zijn te bestellen via www oker-overloon.nl. Zie ook www.oker-overloon.nl.

Verwendag bij Toon Hermans Huis

Venlo | In het kader van Oktobermaand=Borstkankermaand biedt het Toon Hermans Huis Venlo voor mensen die kanker hebben, of hebben gehad, een verwendag aan op dinsdag 10 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. Aanmelden voor 18 september. Iedereen die aangemeld is, kan zich tussen 10.00 en 12.00 uur inschrijven voor een behandeling naar keuze bij het Toon Hermans Huis Venlo.