Afbeelding
Foto:

Succesvolle halve triathlon

Keulen | Anne Reintjes en Jaimy Claessens namen afgelopen zondag deel aan de halve triathlon in Keulen.

Om 12.10 uur klonk het startschot voor beide dames, die tussen de pro's mochten starten. Ze begonnen met 1.9 kilometer zwemmen. Anne kwam als eerste vrouw het water uit in een goede tijd.

Jaimy wist iets later ook snel het water uit te komen. Beide dames begonnen vervolgens aan hun fietsonderdeel over een afstand van 90 km. Daarna liepen ze nog 22 km hard.

Anne had wat opstartproblemen tijdens het lopen, maar wist de wedstrijd toch in een mooi tempo uit te lopen. Ook Jaimy legde een stabiel looponderdeel af.

Anne wist in een tijd van 5.35.04 uur te finishen, gevolgd door Jaimy in een tijd van 6.35.31 uur. Beide dames zijn met die tijden erg tevreden over hun wedstrijd.


Reünie AT Venray

Venray | Enkele oud-atleten van Atletiek Vereniging Venray houden op zaterdag 7 oktober een reünie voor (oud)atleten, trainers en vrijwilligers van de vereniging.

De reünie bestaat uit een sportief gedeelte dat om 16.00 uur aanvangt en gevolgd wordt door een samenzijn. Aanmelden kan tot 15 september via e-mail atv41jaar@gmail.com.