Afbeelding
Foto:

Fanclubdag Wout Poels

Blitterswijck | De jaarlijkse fanclubdag van Sky-wielrenner Wout Poels is dit jaar een maand eerder en wel op de zondag na de Vuelta: zondag 17 september. Een week later vertegenwoordigd Wout Poels de Nederlandse kleuren tijdens het WK wielrennen in Bergen (Noorwegen).

De fanclubdag vindt plaats op het dorpsplein in Blitterswijck en in het clublokaal café De Zwart. Belangrijkste onderdeel is uiteraard een meet en greet met de Sky-wielrenner en de toertochten voor jong en oud samen met Wout Poels. De fanclubdag is voor iedereen gratis toegankelijk. De fanclubdag wordt geopend om 11.30 uur met een speciale e-biketoertocht. Een half uur later is de toertocht met racefietsen, waaraan ook Wout Poels deelneemt. Om 14.00 uur zijn de e-bikers en toerfietsers terug op het plein en is de officiële opening van de fanclubdag. Er zijn ook diverse demonstraties, leuke gadgets en tevens vindt de altijd weer spannende verkiezing van de fan van het jaar plaats. In het clublokaal worden videobeelden getoond van de hoogtepunten in 2017 van Wout Poels. Een van de hoogtepunten van de fanclubdag is de traditionele kinderrace 'Acht van Blitterswijck' rond 15.30 uur. Kinderen tot en met groep 8 mogen op steppen, driewielers en fietsen meedoen en samen met Wout Poels enkele rondjes rond de kerk fietsen.


Lake Valley

Venray | Maandagavond verloor Lake Valley in de eerste districtsbekerronde van ZV Serum.

Het jonge team van coach Dennis Tilburgs kwam in de eerste helft met 1-3 achter tegen het geroutineerde ZV Serum. Lake Valley speelde in de eerste helft te mat. Dani Windhouwer scoorde voor de Venrayse ploeg. De bezoekers uit Sevenum; afgelopen jaar kampioen van de hoofdklasse, liepen eenvoudig uit. Na rust ontbrandde het duel. Het werd grimmig. Eerst werd het nog 1-4 door een snelle counter. Daarna scoorde aanvoerder Samir el Ghoul uit een strafschop 2-4. Na de 2-5 uit een vrije trap ging Lake Valley de laatste 7 minuten met een meespelende keeper:Elian Coppus, de druk verhogen. Met succes. Het Venrayse team scoorde nog twee keer via Gregory Mardjani en Mats Cuijpers. Uiteindelijk was de eindstand 4-6 in het voordeel van de bezoekers.

Maandag start de competitie voor Lake Valley in de hoofdklasse. Een uitwedstrijd in en tegen Gulpen staat dan op het programma.