Op avontuur in schouwburg

Venray | Deze maand kunnen gasten van Schouwburg Venray op avontuur.

Alle gasten die drie of meer voorstellingen voor seizoen 2017-2018 hebben geboekt, krijgen een privilege waarmee ze van deze septemberactie gebruik kunnen maken. Schouwburg Venray verleidt zijn gasten door ze voor 9,50 euro op avontuur te laten gaan. Na het boeken van drie of meer voorstellingen mogen gasten één voorstelling uitzoeken tegen het tarief van 9,50 euro.

De volgende voorstellingen doen mee met deze septemberactie: Theatertroep, Vier Jaargetijden met Angela Schijf, Soundos, La Traviata, The Originals, Jens van Daele, Het Zwanenmeer, Rundfunk, Alex Roeka, Jasper van Kuijk, Lang Geleden, Wijn, Piepschuim, Mooi weer vandaag, Frans Mulder, Fred Delfgaauw en Bella Italia. De avontuurtjes kunnen alleen in de maand september geboekt worden. Dit kan via www.schouwburgvenray.nl of telefonisch via (0478)530999. De korting wordt hierbij automatisch verrekend. Gasten kunnen maximaal twee tickets per voorstelling boeken en maximaal één avontuur per gast. Het aantal avontuurtjes is beperkt. Alle informatie is terug te vinden op www.schouwburgvenray.nl.


Goede Benen Tour van start

Overloon | Fietsers en andere sportievelingen die van een uitdaging houden, het goede doel willen steunen en voor hun inspanningen een ijs verorberen, verschijnen zondagmorgen 10 september aan de start van de Goede Benen Tour.

Zes vestigingen van de Limburgse IJssalon Clevers zijn start-, pauze- en
finishplaats van de fietstocht ten bate van Stichting Tante Lenie. Vanaf 7.30 uur kan er bij de ijssalons van de bekende ijsbereider in Roermond, Kessel, Grubbenvorst,
Arcen, Overloon en Plasmolen gestart worden voor de Goede Benen Tour. De deelnemers kunnen kiezen uit afstanden die variëren van 60 tot 200 kilometer. De gekozen afstanden voeren langs drie, vier en zelfs alle ijssalons. De deelnemers kunnen de tocht tot 17.00 uur voltooien.

Bij de finish staat een ijs voor hen klaar. De deelnamekosten bedragen 10 euro, die voldaan kunnen worden bij de start. Opgave kan via email naar goedebenen@clevers.nl, inschrijving op zondagochtend in ook mogelijk. De opbrengst komt ten goede aan Stichting Tante Lenie.

Stichting Tante Lenie is een in Nieuw Bergen gevestigde stichting die gezinnen met een langdurig of ernstig ziek kind een gezinsweek aanbiedt om zo de dagelijkse zorgen even te vergeten. De ernstige of langdurige ziekte van een kind heeft een enorme impact op het hele gezin. Daarom betekent een gezinsweek voor veel van deze gezinnen een ommekeer. Het gevoel van saamhorigheid dat ontstaat, laat gezinnen blijvend groeien. Al ruim 300 gezinnen hebben dit mogen ervaren.

Voor meer informatie kijk op de websites www.stichtingtantelenie.nl of www.clevers.nl.


De Tol bestaat 10 jaar

Feest op het Ambachtkwartier. De Tol in Venray bestaat 10 jaar. Eva Koenen is hier vanaf het begin bij betrokken.