Afbeelding
Foto:

Brocanteschuur open in Poststraat

Venray | Vier jaar geleden, op 1 mei 2013, openden Anita Wilms en Sil Siecker hun Brocanteschuur de Boshuuze. Sil, die Anita enthousiast aangestoken had met het vintagevirus, had toen al een jarenlange ervaring op gebied van antiek en industriƫle, vintage interieur. Vanaf dat moment reizen de twee samen door een groot gedeelte van Europa.

Op zoek naar nieuwe brocante en vintage schatten voor hun trouwe en steeds groter wordende klantenbestand. De schuur, die pal achter hun woonhuis ligt, ademt jarenlang de perfecte nostalgie uit. Maar de markt en vraag verandert met de jaren. Door toenemende interesse vanuit binnen- en buitenland weten Sil en Anita dat ze een volgende stap moeten maken om te kunnen voldoen aan de wensen van de klant.

Een zoektocht naar de perfecte locatie werd gestart. Deze werd gevonden in de Poststraat 10-12, in het centrum van Venray. Na een intensieve verbouwing worden de deuren van deze unieke vintage- en brocanteshop geopend op 1 september. Een andere primeur die de Brocanteschuur de Boshuuze heeft, is de dealerschap die ze zijn aangegaan met L'Authentique. Met de verkoop van hoogwaardige zitmeubelen, die passend zijn in de nostalgische sfeer, biedt de Brocanteschuur de Boshuuze een complete woonstijl aan. Naast ed verkoop van speciale woonaccessoires, industriƫle vintage en antiek interieur kan iedereen er ook speciale items huren. Denk aan etalagemateriaal, het aankleden van een restaurant in een bepaald thema of filmset. Op zoek naar een vintage eyecatcher voor uw interieur? Loop dan binnenkort binnen in de Brocanteschuur de Boshuuze of neem een kijkje op de eveneens vernieuwde website.


Naar Guatemala

Venray | Voor de derde keer houdt de Guatemala werkgroep Venray een rondreis door Guatemala.

Naast de toeristische hoogtepunten met bezoeken aan Tikal, Antigua en het meer van Atitlan maken de deelnemers tijdens deze reis ook kennis met andere boeiende aspecten van het land Guatemala. De reis wordt in samenwerking met reisbureau ViceVersa gehouden en een gedeelte van de reissom is een bijdrage aan de waterprojecten. Op zondag 10 september start om 14.00 uur een informatiebijeenkomst in de kantine van Joutou in het St. Annapark. Voor informatie over de reis: Werkgroep Guatemala Venray, Alda Haegens en Jan Hendriks, e-mail Janhendriks195@hotmail.com of aldahaegens@home.nl.